AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Bëhuni Agjent

Agjensitë Turistike luajnë rol shumë të rëndësishëm për ne. Duke punuar së bashku ne u ofrojmë komunitetit qasje sa më të shpejtë dhe më efektive në planifikimin dhe rezervimin e udhëtimeve tyre. Agjensitë partnere të Fly Albania e kanë shumë më të lehtë dhe në mënyrë profesionale t’u shërbejnë klientëve të vet falë sistemit të rezervimeve të krijuar nga ne enkas për partnerët e tyre.

Ne përpiqemi t’ju ofrojmë klientëve tanë mundësi sa më të gjerë të mundshme që të kenë qasje kudo në Shqipëri tek agjentët tanë partnerë.


Për rregullat se si të bëheni agjentë/partnerë i Fly Albania, ju lutemi të dërgoni kërkesen tuaj në e-mail .(JavaScript must be enabled to view this email address)
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum