AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Check-in

Check-in

Informacione në lidhje me check-in dhe aeroportin e caktuar
Banaku ynë i kontrollit hapet 2 orë para orarit të nisjes. Ne kërkojmë nga ju që të kryeni kontrollin së paku 90 minuta para nisjes dhe po ashtu të vëni re ekranin e fluturimeve, të cilin ne e aplikojmë për interesin tuaj, kur të llogarisni sa kohë ju nevojitet.

Që të sigurojmë që fluturimi juaj të mos shtyhet, pasagjerët duhet të paraqiten te banaku së paku 30 minuta para nisjes. Mospërmbushja e kësaj kërkese mund të ketë pasojë mospranimin tuaj për udhëtim apo rrezikun për humbjen e rezervimit.


Masa paraprake për mbrojtjen e pasagjerëve:

Pasagjerët që kanë rezervim në fluturim ndërkombëtar duhet të kenë me vete pasaportë valide apo leje identifikimi, si dhe dokument tjetër, vizë, etj., të cilat mund të jenë të nevojshme në destinacionin e caktuar
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum