AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Mbi Fly Albania

E themeluar së fundmi në Tiranë si pjesë e grupeve kredibile të fushës së transportit ajror; Eurokoha Reisen me partnerët e saj në Shqipëri.
Rrugëtimin e saj FlyAlbania e nis me kompaninë e mirënjohur italiane Livingstone Air.

Misioni i saj:
Zhvillimi i turizimit në Shqipëri
Organizimi dhe akomodimi i pushuesve nga Evropa për në bregdetin Shqiptar
Fluturimi me kohë, sigurt dhe komod nga Evropa për në vendlindje.
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum