AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Rezervimi juaj

Rezervimi juaj

Rezervimet mund t’i bëni në Shqipëri, po ashtu në qytetet më të mëdha të Italisë.


Jeni të obliguar që për çdo fluturim, 48 orë para fluturimit të konfirmoni fluturimin tuaj.


Stafi profesional i Fly Albania do t’ju ofrojë një zgjidhje adekuate për çdo fluturimin tuajin dhe do t’ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj.
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum