AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Bagazhi dhe rregullat

Bagazhi dhe rregullat

Valixhja e dorës

Çka përmban valixhja e dorës?

Përveç parave dhe gjërave të çmuara (fletoret, kamera, çelësat, stolitë, etj.), në përgjithësi ju rekomandojmë të merrni çdo gjë që mund t’ju nevojitet në aeroplan si valixhe e dorës - dokumentet e rëndësishme, medikamentet e në veçanti dokumentet tuaja të udhëtimit.

Pesha e lejuar për valixhen e dorës

Për shkaqe sigurie, është e lejuar një valixhe e dorës për një fluturim. Dimensionet më të mëdha janë 55x40x20 cm., me peshë maksimale 5 kg.

Si mund të jem i sigurt se valixhja ime ka peshën e lejuar?

Në rast se ju nuk jeni i sigurt se valixhja juaj e dorës përputhet me kushtet e parashtruara më lart, ju mund të gjeni peshore në çdo pikë kontrolluese. Ju mund t’i përdorni ato që të verifikoni dimensionet dhe peshën e valixhes suaj.Ku vendoset valixhja e dorës

Në aeroplan ju do të gjeni hapësirë të posaçme për valixhen tuaj të dorës; në kupetë e vendosura mbi ulëset e juaja, si dhe në hapësirën nën ulësen para jush. Është me rëndësi që ju t’i vendosni valixhet e dorës këtu dhe t’i përcillni udhëzimet e shoqëruesve të fluturimit. Asnjë valixhe nuk lejohet të vendoset në radhën e parë të ulëseve e as ne daljet emergjente.
Ne jemi të sigurt që do të na kuptoni nëse nevojitet t’i kufizojmë rregullat për valixhe të dorës, për shkaqe sigurie.
Faleminderit për bashkëpunimin tuaj!

Ankesa për valixhen e humbur
Ja çfarë duhet të bëni, në qoftë se ju ka humbur valixhja:


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum