AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Münich

Münich është kryeqyteti i Bavarisë dhe qyteti i tretë më i madh i Gjermanisë. Nëpër qytet rrjedh lumi Isar dhe nga qyteti shihen Alpet Bavareze. Münich ka klimë me reshje shiu të papritura dhe dallim ekstrem të temperaturave nga dita në natë, dhe dimri në verë.

Qendra e qytetit ka sheshin e madh të hapur dhe Bashkinë e vjetër dhe të atë të re. Peterskirche është kisha më e vjetër në brendësi të qytetit, e ndërtuar gjatë periudhës romane. Katedralja e Zonjës sonë është ndërtesa më e njohur në Mynih, ndërsa Michealskirche është kisha e periudhës së Renesansës, më e madhja në veri të Alpeve.

(Foto: Olimpiapark, Münich, Wikipedia)


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum