AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Zürich

Zürich është njëri prej qyteteve më piktoreske në botë, i rrethuar nga një liqen i madh, dy lumenjëve dhe kodrave të mbuluara me pemë. Zürich është qyteti më i madh dhe qendra financiare e Zvicrrës me një popullsi afër një milionëshe duke përfshirë edhe rrethinat.

Qyteti gjendet në veriperëndim të liqenit të Zürich, në gojën e lumit Limmat i cili e ndan qytetin në dysh. Pjesa moderne e qytetit, përfshirë stacionin e trenit dhe shumica e kishave gjenden në pjesën perëndimore të lumit. Pjesa kodrinore, ajo lindore, përbëhet nga shumë rrugica të Qytetit të Vjetër dhe kafenetë trendi të Niederdorfstrasse. Gjermanishtja është gjuhë zyrtare por shumica kuptojnë Anglisht, Frangjisht dhe Italisht.

(Foto: Lumi Limmat në Zürich, Wikipedia)


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum