AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Bologna

Bologna
Bologna, ky qytet i lashtë, vendbanimet e para të të cilit datojnë qysh nga viti
1000 para lindjes së Krishtit, gjithmonë ka qenë një qendër mjaft e
rëndësishme urbane. Këtu gjendet edhe universiteti më i vjetër në botë,
i themeluar në vitin 1088. Ka qendrën më të madhe historike në Itali,
të prezervuar dhe të ruajtur me kujdes. Është qendër e rëndësishme kulturore,
artistike dhe ekonomike.


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum