AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Në aeroplan

Në aeroplan

Shërbimi në aeroplan

Ushqim i lehtë dhe pije

Në të gjitha fluturimet e “FlyAlbania”, pasagjerëve ju ofrojmë pije dhe ushqime në fluturimet ndërkombëtare dhe shërbime të kualitetit botëror.
Të gjitha fluturimet e “FlyAlbania” janë fluturime ku ndalohet pirja e duhanit!


Pajisjet Elektronike

Që të përjashtohet ndërhyrja në sistemin navigues të aeroplanit, të gjitha pajisjet elektronike duhet të fiken gjatë ngritjes apo aterimit të aeroplanit.


Pasi që sinjali “Lidheni rripin e sigurisë” të shuhet, këto pajisje mund të përdoren përsëri:


Gjatë gjithë fluturimit pajisjet në vijim nuk mund të përdoren:


Siguria
Natyrisht se siguria e klientëve tanë është e rëndësishme për ne. Prandaj, anëtarët e ekuipazhit mund të ndërmarrin masat dhe përkujdesjet e nevojshme dhe të arsyeshme, që të sigurojnë sigurinë e fluturimit dhe të pasagjerëve.
Për sigurimin e të gjithë pasagjerëve, artikujt e cekur po ashtu ndalohen rreptësisht të futen në valixhen e dorës.
 Ju lutemi, dorëzoni këto gjesende, si p.sh. thikat, gërshërët, në valixhen e regjistruar në chech-in.


Të gjitha mjetet e rrezikshme nuk lejohen në valixhe, as në valixhen e regjistruar e as në valixhen e dorës.


Mes të tjerash, këto janë:
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum