AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Lirimet

Siguria, komoditeti dhe benificionet për udhëtarët tanë te ne kanë qenë çdo herë prioritet.

Gëzoni lirimet tona duke u abonuar për newsletter dhe pranoni rregullisht Oferta Speciale.

Mos kurseni për të fluturuar, fluturoni për të kursyer.

Po ashtu, nëse i afërmi juaj gjendet në një shtet tjetër e ju në tjetrin, në të gjitha zyrat tona ju mund të bëni pagesën pa pasur nevojë që t’ia dërgoni paratë apo të shpenzoni për transferet bankare.
CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum