AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Milano

Milano
Milano, qyteti i dytë më i madh italian dhe kryeqytet i Lombardisë. Njihet si qendra më e madhe industriale, komerciale dhe financiare e Italisë dhe një nga qytetet më të rëndësishme në botë. Njihet si kryeqytet i modës dhe dizajnit. Duke qenë se përmban shumë muze të veçanta dhe të një rëndësie të veçantë kulturore dhe historike, teatro dhe atraksione tjera turistike, tërheqë më shumë se dy milionë vizitorë çdo vit.


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum