AGJENTËT
Shqip EnglishItalian

Milano: 029 47 55 995   Bologna: 051 04 20 706   Verona: 045 78 60 405   Roma: 069 48 04 733   Tirana: 04 231 9005


Shkuarja

Kthimi


Fluturim një-drejtim
Fluturim kthyes


FLUTURIMI
DESTINACIONI
NISJA
ATERIMI

JN 501
Milano — Tirana
07:00
08:40

JN 521
Tirana — Bologna
09:30
11:05

JN 520
Bologna — Tirana
11:55
13:20

JN 511
Tirana — Verona
14:10
15:50

JN 510
Verona — Tirana
16:40
18:10

JN 508
Tirana — Cuneo
19:00
20:55

Detajet
01.10.2014
Klikoni këtu për të mos pranuar E-mail nga kompania jone.


CALL CENTER 24–ORË


Milano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Roma: +39 069 48 04 733

Bergamo: +39 035 04 60 220

Tirana: +355 4 231 9005


Genoa: +39 010 84 80 350

Cuneo: +39 017 11 68 0057

Pisa: +39 050 76 20 341


London: +44 203 12 91 050Numrat tjerë


© 2013 Fly Albania

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum